DE TOEKOMST VAN TOEZICHT : het initiatief is ook aan U!

De rol van commissarissen en toezichthouders wordt meer en meer gekenmerkt door dynamiek: professionalisering en verbeteringsslagen die zijn ingezet worden onvoldoende onderkend, de maatschappelijke druk is toegenomen en u bent voor de wet ondernemer geworden, maar wordt beperkt door kaders als het gaat om aantal functies en verdiensten. Een dynamische situatie die we als beroepsgroep het hoofd kunnen bieden door inhoud te geven aan het ‘Nieuwe Toezichthouden’. Door een nieuwe visie te ontwikkelen en actie te ondernemen. Met uw aanwezigheid heeft u invloed op het proces van de noodzakelijke verbeteringen. Het initiatief is ook aan u!

Code Rood voor commissarissen en toezichthouders?

De toekomst van toezicht staat centraal op de Nationale Dagen Commissarissen & Toezichthouders, dit jaar in januari en maart. We kijken terug op 10 jaar codes aan de hand van het Nationaal Commissarissen Onderzoek 2012 – wat hebben de codes ons gebracht – en blikken vooruit. Het is tijd voor een veelomvattende opgave: radicale verbeteringen doorvoeren.

Op 31 januari bent u van harte welkom op de praktijkdag in het vernieuwde Madurodam:

  • Toonaangevende sprekers uit de praktijk, politiek en wetenschap belichten de ontwikkelingen en toekomstvisie vanuit een eigen invalshoek.
  • De meest opmerkelijke topics uit het Nationaal Commissarissen Onderzoek 2012 vormen de basis voor discussie en visievorming.

·         Individueel contact met uw collega commissarissen en toezichthouders en groepsgesprekken over de centrale thema’s.

Het is aan u om u uit te spreken over de waarde van het ´Nieuwe Toezichthouden´, de op te lossen dillema´s en welke daadwerkelijke acties we met elkaar gaan nemen. Een essentiële stap om veranderingen krachtig en publiekelijk uit te dragen. 

Bekijk de achtergrondinformatie en het complete programma van de praktijkdag

Op 21 maart werken we de resultaten van de discussies en de genoemde standpunten verder uit in een programma. Meer informatie over deze dag ontvangt u tijdig per mail.

Wij kijken er naar uit om samen met u vanuit een nieuwe houding, ander gedrag en realiteitszin te werken aan professioneel en deugdelijk toezicht voor het komende decennium!

Meld u nu aan voor de Nationale Dag op 31 januari.

De Nationale Dagen van Commissarissen en Toezichthouders zijn een initiatief van het NKCC, ondersteund door Rabobank Nederland en Van Doorne Advocaten en Notarissen.

Graag tot donderdag 31 januari.

NKCC Partners


Rabobank


Van Doorne


Kennis en Diensten Partners


logo
logo
logo

Nieuws en actualiteiten

Het NKCC gaat commissarissen faciliteren bij de toekomstige vorm van toezichthouden. Dat maakte NKCC ..
Via deze link kunt u de Loyens&Loeff nieuwsbrief Genoteerd nr. 93 met als titel ‘De Wet B ..
Tijdens de Nationale Commissarissendag op 21 maart 2013 introduceren het NKCC, EvaLite en Governance ..
In de maanden januari en februari 2013 vonden een zestal rondetafelgesprekken plaats waarin een zest ..

Bijeenkomsten

Op donderdag 31 januari en donderdag 21 maart 2013 vinden de Nationale Commissarissendagen 2013 plaa ..
Op 11 december 2012 organiseert het NKCC in samenwerking met het Biorenewables BussinesPlatform de t ..
‘De wegen naar betere samenwerking tussen RvC en Bestuur’ De traditionele zomerbijeenko ..